Logo Lederdokter

VERZEKERINGSSCHADE

Schade aan uw meubelstuk
opgeven als verzekeringsschade

Schade aan een lederen meubelstuk bijvoorbeeld bankstel, stoel of auto-interieur (ook oldtimers)? Of het nu gaat om een klein krasje of een brandgaatje. Vaak is er de mogelijkheid om dit op te geven als verzekeringsschade.

Verzekeringsschade opgeven, als een stukje extra service voor u

Heeft u zelf niet zoveel ervaring met het opgeven van de verzekeringsschade van uw meubels? Geen enkel probleem. De Lederdokter heeft een samenwerkingsverband met diverse verzekeringsmaatschappijen. Dat maakt het makkelijk om de verzekeringsschade van A tot Z voor u te regelen.

U bent natuurlijk ook vrij om de verzekeringsschade op te laten geven bij een door u gekozen verzekeringsmaatschappij. Hiervoor heeft u een schaderapport nodig welke wij graag voor u opstellen. Het gaat er bij De lederdokter om dat wij naast het repareren van uw meubelstuk een stukje extra service kunnen bieden.

Heeft u een meubelstuk op te geven voor verzekeringsschade of wilt u een schaderapport laten maken? Of wilt u gewoon een meubelstuk laten repareren? Neem dan contact op met De Lederdokter

dinsdag
23 januari na half 1 gesloten