Logo Lederdokter

Meubelstoffering

Meubels herbekleden vraagt vakmanschap en kwaliteit

Gaat u bij uzelf even na hoeveel tijd u doorbrengt op uw bank of fauteuil? U beleeft veel plezier van uw bank en fauteuil maar zoals alles slijten meubels. Gelukkig voor u zijn de vederkernen en het frame vaak niet versleten. U hoeft dus geen nieuwe meubels te kopen! Laat ze herbekleden en ze zien er net zo uit als een nieuw meubel in de showroom.

Wij herbekleden en repareren alle meubelen van stof, leder en kunstleder.

Wat gebeurt er bij herbekleden?

Bij herbekleden kunt u kiezen voor een gedeeltelijk of een volledige herbekleding van uw meubel. U heeft keuze uit stof, leder, skai of kunstleder (eigenlijk alles!). Wij kunnen zowel klassiek als moderne meubels herbekleden. Beide stijlen hebben een specifieke uitstraling en wij als De Lederdokter weten precies hoe we dit terug moeten laten komen.

Uw stoffen meubel laten herbekleden als lederen meubel? of andersom dan is dat geen probleem. U kunt zelf het leer komen uitzoeken wat wij gaan gebruiken voor het herbekleden. Wij zullen u versteld doen staan van de mogelijkheden die herbekleden biedt.

Naast herbekleden, vervangen wij ook de vulling van uw meubel. Heeft u liever een stevigere zit of juist een zachte waar je lekker in weg zakt. Naast herbekleden kunnen wij ook meteen nieuwe kussens naar uw wens maken. U heeft keuze uit verschillende modellen, maten en materialen. Na het herbekleden heeft uw meubel de uitstraling als die van een nieuwe! Zeker met een set nieuwe kussens! Het eindresultaat straalt kwaliteit en vakmanschap uit.

Autobekleding, vrachtwagenstoelen en tractorstoelen

Door veelvoudig gebruik slijt uw autobekleding of vrachtwagen stoel sneller dan de vulling. Met herbekleden blaast u nieuw leven in iets wat nog jaren mee kan.

Bootkussens en Caravankussens

De kussens in de zithoek van een boot, camper of caravan moeten comfortabel zijn en er netjes uitzien. Herbekleden is altijd een optie maar als het vulmateriaal te versleten is heeft dit geen nut. U kunt dan het beste nieuwe kussens laten maken of het vulmateriaal laten vervangen.

Buddyseat en Scooter zadel

Een kleine beschadiging aan een buddyseat of scooter zadel is natuurlijk niet mooi. En waarom zou u het laten zitten het is immers heel makkelijk te repareren of te herbekleden. Wij repareren alle soorten modellen in leder of kunstleder.

Eethoek

U brengt veel tijd door in de eethoek. Gezellig met zijn alle eten. U kunt uw eethoek laten (her)bekleden in stof en leder al vanaf €300,-

Voor advies over herbekleden kunt u contact opnemen met De Lederdokter

dinsdag
23 januari na half 1 gesloten