Logo Lederdokter

Zitmeubel restauratie Helmond

Als wij aan restauratie van uw meubelstuk denken, dan denken wij aan o.a. het wegwerken van krassen, nieuwe bekleding of uw leer opnieuw kleuren. Restauratievan een zitmeubel is een vak apart. Bij het restaureren van uw zitmeubel doen wij er alles aan om materialen te gebruiken die passen bij het oorspronkelijke karakter van uw zitmeubel. Op deze manier blijft het karakter van uw vertrouwde meubelstuk behouden.

Naast het restaureren van uw zitmeubel, kunnen wij ze ook een nieuw uiterlijk geven. Wij restaureren dan het frame, zorgen voor een nieuwe en comfortabele vulling en bekleden uw meubel met een nieuwe stof of leer. U kunt kiezen uit een ruime selecte aan verschillende meubelstoffen en leer in talloze kleuren en stijlen.

Als u in Helmond woont en u twijfelt nog over het laten restaureren van uw zitmeubel, onthoud dan dat De Lederdokter al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de meubelbranche. We kunnen u zelfs laten zien hoe uw meubelstuk eruit gaat zien met, naar de hand van een foto. Mocht u dit wensen, dan kunnen wij ook bij u thuis in Helmond langskomen.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over het laten restaureren van uw zitmeubel. Neem dan contact met ons op.

dinsdag
23 januari na half 1 gesloten