Logo Lederdokter

Renovatie van design meubelen

Het laten renoveren van design meubelstukken door De Lederdokter

Wij nemen bij een meubelrenovatie uw design meubelstuk in zijn geheel onder handen. De versleten onderdelen worden vervangen en wij bekleden uw meubel met de nieuwe stof of het leer van uw keuze. Mocht het nodig zijn vervangen we het oude schuim door nieuw schuim van hoogwaardige kwaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van design meubelen van o.a. Leolux, De Sede, Artifort, Rolf Benz, Molinari, Jori, Montis, Gelderland, Montel, Harvink en Gerard van de Berg. 

Onder meubelrenovatie verstaan wij het herstellen en renoveren van onderdelen, bekleding, slijtage-, schadeherstel en vlekken verwijdering. Dankzij renovatie hoeft u geen afstand te doen van uw design meubels. Met een nieuw kleurtje, bekleding en alle krassen weggewerkt ziet uw design bank, fauteuil of kast er weer uit als nieuw! Dit geldt ook voor het renoveren van houtwerk en het opnieuw kleur geven van het hout. 

Wanneer uw bekleding nog prima in orde is, wordt deze alleen grondig gereinigd. Als er krassen in het leer of hout zitten, worden deze weggewerkt zodat uw meubel weer zo goed als nieuw is. Op deze manier hoeft u geen afstand te doen van uw vertrouwde meubels en kunt u er nog jaren plezier van hebben. Door de ruim 40 jaar ervaring in de meubelbranche hebben wij de juiste vakkennis om uw versleten meubels weer te laten schitteren. 

 

Twijfelt u nog of u uw meubels wilt laten renoveren?

In onze showroom kunnen wij laten zien hoe vakkundig herstelde meubelen er uit zien als bewijs van wat wij onder meubelrenovatie verstaan.

Voor advies over meubelrenovatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met De Lederdokter

dinsdag
23 januari na half 1 gesloten