Logo Lederdokter

Meubelrenovatie Veldhoven, de Lederdokter verzorgt het perfect

Met een meubelrenovatie wordt uw hele meubelstuk onder handen genomen. De versleten onderdelen van uw stoel of bank worden door ons vervangen en wij bekleden de bank of fauteuil met een nieuwe stof of leer naar uw keuze. Mocht het nodig zijn, dan vervangen we ook het oude schuim door schuim van hoogwaardige kwaliteit. Als de bekleding nog dik in orde is dan reinigen wij deze enkel goed gereinigd. Krassen in het leer of hout worden zorgvuldig weggewerkt. Op deze manier hoeft u de meubel niet weg te doen en kunt u er nog tijden van genieten. We kunnen het hout zelfs opnieuw kleuren, zodat het weer als nieuw is. Wij hebben de vakkennis om uw meubels in Veldhoven weer te laten schitteren, door onze ruim 40 jaar ervaring.

Als u in Veldhoven woont en mocht u nog twijfelen over het laten renoveren van een bank, fauteuil, of een ander meubelstuk. Dan zult u na het zien van enkele vakkundig afgeronde renovaties zeker overtuigd zijn. We kunnen zelfs laten zien hoe uw meubelstuk met de nieuwe bekleding eruit gaat zien. Als dit wenst, kunnen wij ook bij u langskomen, in Veldhoven.

Voor deskundig advies over meubelrenovatie in de buurt van Veldhoven of voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met De Lederdokter

dinsdag
23 januari na half 1 gesloten