Logo Lederdokter

Meubelrenovatie Valkenswaard, De Lederdokter verzorgt het perfect

Wij nemen bij een meubelrenovatie uw meubelstuk in zijn geheel onder handen. De versleten onderdelen worden vervangen en wij bekleden uw bank of fauteuil met de nieuwe stof of leer van uw keuze. Mocht het nodig zijn dan vervangen we het oude schuim van een hoogwaardige kwaliteit.

Indien uw bekleding nog prima in orde is, wordt deze enkel grondig gereinigd. Als er krassen in het leer of hout zitten, worden deze weggewerkt, op deze manier hoeft u geen afstand te doen van uw vertrouwde bank of fauteuil en kunt u er nog jaren plezier van hebben. Ook kunnen wij het hout opnieuw kleuren, zodat uw meubelstuk weer als nieuw is. Door de ruim 40 jaar ervaring in de meubelbranche hebben wij de juiste vakkennis om uw versleten meubels weer te laten schitteren (ook in Valkenswaard).

U zult na het zien van enkele vakkundig afgeronde meubelrenovaties in onze showroom zeker overtuigd zijn, mocht u nog twijfelen over het laten renoveren van een meubelstuk. Naar de hand van een foto kunnen wij zelfs laten zien hoe uw meubelstuk er uit gaat zien met een nieuwe bekleding. Indien gewenst kunnen wij ook bij u in Valkenswaard langs komen.

Voor deskundig advies over meubelrenovatie in de buurt van Valkenswaard of voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met De Lederdokter.

dinsdag
23 januari na half 1 gesloten