Logo Lederdokter

Meubelrenovatie Den Bosch, de Lederdokter verzorgt het perfect.

Met een meubelrenovatie wordt uw meubelstuk geheel onder handen genomen. We vervangen versleten onderdelen en bekleden uw bank of fauteuil met nieuwe stof of leer naar keuze. Indien nodig wordt ook het oude schuim vervangen door schuim van hoogwaardige kwaliteit. Indien de bekleding nog prima in orde is wordt deze enkel goed gereinigd. Krassen in leer of hout worden weggewerkt, zo hoeft u geen afstand te doen van uw vertrouwde meubelstuk en kunt u er nog jaren van genieten. We kunnen zelfs het hout opnieuw kleuren zodat het weer als nieuw is. Met ruim 40 jaar ervaring in de meubelbranche hebben wij de vakkennis om uw versleten meubels weer te laten schitteren (Ook in Den Bosch).

Als u in Den Bosch woont en nog twijfelt over het laten renoveren van bank, fauteuil, kast of wat dan ook. Zult u na het zien van enkele vakkundig afgeronde meubelrenovaties in onze showroom zeker overtuigd zijn. We kunnen zelfs naar de hand van een foto laten zien hoe uw meubelstuk er met een nieuwe bekleding uit gaat zien. Den Bosch ligt op een kleine 20 min rijden van Helmond dus kom snel kijken wat De Lederdokter voor u kan betekenen. Indien u dit wenst kunnen wij ook bij u in Den Bosch langs komen.

Voor deskundig advies over meubelrenovatie in de buurt van Den Bosch of voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met De Lederdokter

dinsdag
23 januari na half 1 gesloten