Logo Lederdokter

Lederreparatie Helmond

Lederreparatie in helmond voor al uw leder

Op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in lederreparatie? Wij zijn al jaren een begrip in Helmond op gebied van lederreparatie en opereren bovendien landelijk. Ook voor reparatie aan stik en naai werk.

Niet alleen in Helmond maar door heel Nederland hebben wij tevreden klanten na een succesvolle lederreparatie. Bijvoorbeeld de Gemeente Rotterdam. Voor hen mochten wij lederreparatie uitvoeren aan de raadsstoelen. Hebt u een meubel dat gerepareerd mag worden? Maak direct een afspraak bij de Lederdokter om de mogelijkheden te bespreken. 

Lederreparatie, wat kunt u verwachten?

Door de al ruim 40 jaar ervaring in de lederbranche die de Lederdokter heeft, zijn wij perfect in staat om uw lederen product onzichtbaar te repareren. Denk hierbij aan het repareren van scheuren en scheurtjes, krassen, brandgaten, pen- en stiftstrepen, verkleuringen etc. Geen enkele lederreparatie is onmogelijk voor ons.

Heeft u een lederen product wat lederreparatie vereist? Twijfel niet en vul op de contactpagina het contactformulier  in, voeg eventueel één of meerdere foto’s toe van het te repareren object en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op over de mogelijkheden.

dinsdag
23 januari na half 1 gesloten